Ready for love

4 Dec

Date 1 achter de rug. Was ontzettend leuk en erg gezellig. Geen ongemakkelijke stiltes, onwijs veel gelachen en zelfs allebei de slappe lach gehad. Superleuke jongen. Ook super aantrekkelijk? Nee, dat niet. Ietwat aan de kleine kant, maar verder best oké.

Kreeg dezelfde avond nog voor ik thuis was een berichtje van hem:

Wow, ben echt in de wolken. Pffff… ben helemaal van slag! Vond het echt super! Kan niet wachten tot ik je weer zie…. Zucht… Kussssssss

Ja, toen schrok ik wel even. Kom ik weer op dat onderzoek uit, waarbij een man na één date weet waar hij aan toe is en of hij verder met iemand wil en dat een vrouw daar 6 dates voor nodig heeft. We hadden al afgesproken dat hij de volgende keer bij mij in de buurt komt.

Ondertussen geniet ik volop van mijn proefabonnement bij Lexa. Leuke site, leuke mannen en makkelijk contact. Als daar deze maand niks uitkomt zou ik wel lid blijven, denk ik. Met drie mannen aan het mailen nu.

 

Eén stuurde me deze foto om mee wakker te worden.

Alledrie wonen ze in Amsterdam, groot voordeel voor mij. Terwijl de een heel spannend begon en steeds saaier en depressiever eindigt, worden de andere twee steeds leuker. Leukste openingsvraag? Wat is je lievelingssnoep? Vind ik een leuke vraag. Weet de man in kwestie meteen wat hij mee kan nemen als we voor het eerst koffie gaan drinken.

Bij één van de mannen was ik op zijn profiel aan het kijken, terwijl ik een berichtje vam hem kreeg. Good luck with your search for you and your child. Toen zag ik inderdaad op zijn profiel dat vrouwen met kinderen niet hoefden te reageren en ik had nog niet eens gereageerd. Ik mailde hem terug en hij mij weer en ik denk dat hij de eerste is met wie ik straks af ga spreken.

Ik ga me wel vermaken de komende tijd. Ready for some love.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: