Keuzes, keuzes

8 Dec

Ik ben z’n soulmate. Hij wil m’n kind leren kennen en hij wil dat ik z’n moeder ontmoet. Die weet overigens al alles van me. P.S. Je vind toch niet dat ik te snel ga?

Te snel ga, te snel ga?

Waar ik zit te overwegen of wij een tweede date nemen, zit jij namen te bedenken voor mijn tweede kind, ja natuurlijk vind ik dat je te snel gaat! What’s the hurry… Je bent al zo lang alleen die paar extra weken, maakt dan toch ook niet uit of moet alles voor Kerst nog even geregeld worden?

 Pfoeh hee!

Veel erger is nog dat ik mail met een hele leuke jongen. Een jongen wiens horoscoop (Chinees en Westers) een precieze match is met die van mij. En met wie het debiel goed klikt. En met wie ik binnenkort een keer een avondje ga dansen… Dusss…

 Dit is het kruispunt waar ik al eens eerder stond. Ga ik voor zekerheid. Een vaste relatie met iemand met wie ik heel gelukkig kan worden, iemand die totaal voor mij gaat, maar waar de passie ontbreekt? Of ga ik de gok wagen voor die andere jongen waarvan ik helemaal niet weet hoe het afloopt, met wie ik minder overeenkomsten heb, maar de kans groter is op passie en geluk, volgens de sterren?

En wat zegt het over mij als ik voor zekerheid ga? Dat ik in het verleden de verkeerde beslissing heb genomen? En dat ik nu geleerd heb en liever niet meer alleen ben?

 Nee. Ik volg weer mijn hart. Ik ga voor de tweede jongen. Ben benieuwd wanneer we afspreken, maar dat we afspreken staat vast!

Advertenties

Eén reactie to “Keuzes, keuzes”

  1. dinaboelhouwer 12 december 2011 bij 16:51 #

    Altijd je hart volgen en zeker niet kiezen voor de makkelijke optie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: