Waarom hij wel?

6 Feb

Ik probeer voor mezelf te beschrijven waarmee hij zich onderscheidt van andere mannen. Waarom hij wel en bijvoorbeeld die mannen van mijn afgelopen dates niet?
Dit voelt namelijk anders. Dit voelt als een begin.
De andere keren voelde het als een spannende onzekere tijd waarin ik uitzag naar de tweede date omdat ik benieuwd was wat dit me brengen zou. Bij deze man weet ik al wat dit me gaat brengen. Ik merk het aan alles. Ik merk vooral aan mezelf dat ik anders reageer op hem dan op de andere mannen het afgelopen half jaar waarin ik toch nooit verder kwam dan die tweede date. En dat in bijna alle gevallen aan mezelf lag.

Het grote verschil is natuurlijk dat in dit geval de aantrekkingskracht er al was. Vanaf de eerste botsing en dan blijkt hij ook nog leuk. En dan telt natuurlijk nog de toevallige ontmoeting. Je hebt er niet op gerekend, niet over nagedacht, je bent er niet op gekleed en dan kom je elkaar tegen en voel je je meteen tot elkaar aangetrokken. Wat is er mooier dan dat. De toevallige ontmoeting is wel een rode draad in mijn relaties.
Hij gebruikt de taal mooi. Als hij praat, maar ook in zijn smsjes. Hij neemt initiatief, hij is heel duidelijk in wat hij vindt en wat hij wil. Hij is eerlijk en vertelt me een aantal dingen die je niet zo snel zou vertellen, ‘maar hey, we zijn dertigers, we hebben allemaal wel wat bagage. Of is bij jou in je leven alles perfect verlopen?’ Nou dat niet, maar om daar nou ons eerste afspraakje aan te wijden. ‘What you see is what you get’, zegt hij. ‘Dan weet je waar je aan toe bent.’ En voor zover ik het kan zien is hij een trotse, daadkrachtige en eigenwijze man die gaat voor wat hij wil en er geen gras over laat groeien.
Bij deze man ben ik helemaal niet benieuwd wat de tweede date gaat opleveren, ik weet het al, de afspraken met deze man gaan een relatie opleveren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: