Stress?

8 Apr

Overmatig drankgebruik, medicijn- of drugsgebruik, roken… Dat kan het echt allemaal niet zijn. Dan blijft er nog maar één oorzaak over voor mijn maagslijmvliesontsteking… stress. Het begon donderdag met vreselijke hoofdpijn, ik nam een aspirientje en ’s avonds begon de maagpijn, vrijdagavond de hele avond boerend doorgebracht, erg charming, maar vriendjelief was zo moe dat hij op de bank in slaap viel en me niet gehoord heeft, fijn. De hele nacht niet kunnen slapen. En gisteren en vandaag nog steeds last. Het gaat vanzelf over als de oorzaak weggehaald wordt lees ik op een site. Maar hoe haal ik die stress weg?
Je ervan bewust zijn is één ding en nu nog zorgen dat ik ontspannen door het leven ga. En op m’n voeding letten. Even geen alcohol, koffie, cola, pepermunt en gekruid eten meer. Ik laat de paaseitjes ook maar even staan. En dan die stress… ben een cursus gaan volgen naast mijn werk, ben gevraagd als een projectleider om nieuw social mediabeleid te maken voor ons bedrijf, superleuk maar wel extra druk. En dan natuurlijk de stress van het hebben van een liefde met een ongewisse toekomst. Hoe lang zal ik hem nog bij me hebben?

En dan gaat de telefoon. Vriendjelief die me vertelt dat hij niet kan komen omdat hij ziek is, knallende koppijn en last van zijn maag. Ik voel me helemaal opgelucht, hij ook. Of is het bij hem ook stress?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: