Baaldag

8 Jun

Vanavond kwam hij voor me koken, dat kan hij echt. Maar hij had het wel erg druk, dus dan werd boodschappen doen moeilijk dus dan zouden we vanavond lekker uit eten gaan. Ook goed. Maar vanmiddag belde hij al om af te zeggen, hij wist niet eens of hij hier voor tienen  kon zijn. Nou, kom dan vooral niet. Ik heb helemaal geen zin in de restjes van je tijd. Ik wil quality time en als je dat niet kan leveren, lever dan niet. Dat geldt natuurlijk niet altijd. Je mag heus weleens later komen. Maar dat was je van de week ook al en woensdag kon je helemaal niet meer komen en dit was om het goed te maken. Ik weet dat je druk bent met je werk. En electroncia installeren zo vlak voor de EK levert veel geld op bij al die cafées, maar als je niet kan, spreek dan niet af. Hoe moeilijk is dat. Bah!

Dat was tegenvaller één. Baal alweer een beetje dat ik zo strikt ben geweest, want het is altijd wel gezellig als hij er is en ik hou niet zo van ruzie maken en we zouden morgen ook Nederland-Denemarken gaan kijken en in mijn woede heb ik gezegd dat ‘ie dan ook niet hoeft te komen. Maar ja, principes zijn principes en afspraken zijn afspraken. Heel erg dat ik daarna nog wel tien smsjes stuur die mijn argumenten die ik net door de telefoon gegeven heb nog wat extra kracht bijzetten en uitleg geven, maar ik kan me dan dus gewoon niet meer beheersen dan. Ik hou me heel lang in en als de bom dan barst, barst ‘ie goed. Slechte, slechte eigenschap.

Tegenvaller twee vertelde de buurman me toen ik terugkwam van boodschappen doen. (Want ja, ik had geen eten en geen geld in huis en dus moest ik nog boodschappen doen, het enige smsje dat ik hem niet gestuurd heb…) Er is weer eens iemand tegen mijn auto aangereden. Nee, hij is niet in de prak, maar zit wel onder de krassen en een deukje aan de achterkant. Dit is al de derde keer in minder dan drie jaar tijd dat iemand in- of uitparkeert tegen mijn stilstaande auto. Echt mensen, is het zou zo moeilijk om even fatsoenlijk te parkeren zonder mijn auto te raken? Mijn auto staat keurig binnen de lijntjes hoor. Ik was er niet toen het gebeurde, maar de buren hebben alle gegevens genoteerd van de dader en nu heb ik weer wat te regelen. Ik was net klaar met de garage!

En nu sta ik ook nog achter in de voetbalpool.
Hahahaha, alsof dat uitmaakt.
Ik probeer nog even het gevoel van gisteren terug te halen, we gaan naar Suriname, yeah!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: